Greita paieška
Receptai
Draugai

gardus ešerio receptas

Grietinėlėje troškinti ešeriai

Ingredientai: Ešerys - 6 vienetai, Druska - 9 žiupsneliai, Sviestas - 60 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Grietinėlė - 250 gramų, Vanduo - 100 mililitrų, Druska - 3 žiupsneliai, Pipirai, juodieji - 2 žiupsneliai, Lauro lapai - 4 vienetai

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Šparaginių pupelių sriuba Mėsos troškinys su daržovėmis Kukurūzai su medumi Pikantiški vištienos kepsneliai Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!