Greita paieška
Receptai
Draugai

garnyras

Ridikėlių salotos

Ingredientai: Ridikėliai - 500 gramų, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Actas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis

Troškinti pievagrybiai

Ingredientai: Pievagrybiai - 500 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 0.5 stiklinės, Sviestas - 50 gramų, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 2 žiupsneliai, Citrinų sultys - 1 arbatinis šaukštelis, Petražolės - 1 pundelis, Pienas - 1 stiklinė, Lauro la

Garnyras prie vištienos

Ingredientai: Morkos - 6 vienetai, Aliejus - 1.5 valgomojo šaukšto, Sviestas - 3 riekės, Svogūnai - 3 galvos, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Kepti pievagrybiai su citrinos aromatu

Ingredientai: Pievagrybiai - 300 gramų, Česnakas - 4 skiltelės, Citrina - 0.5 vieneto, Sviestas - 100 gramų, Svogūnas - 1 galva, Grietinėlė, 35 % riebumo - 0.5 stiklinės, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Gardi bulvių košė pagal močiutę

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Pienas - 1 stiklinė, Sviestas - 100 gramų, Spirgučiai - 200 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Žuvies garnyras

Ingredientai: Svogūnai - 2 galvos, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Aguročių salotos

Ingredientai: Agurotis - 1 vienetas, Obuoliai - 2 vienetai, Marinuoti agurkai - 2 vienetai, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai, Žalumynai - 1 pundelis

Ispaniškos pomidorų salotos

Ingredientai: Žalumynai - 1 pundelis, Pomidorai - 500 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Krienai - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 1 skiltelė, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Morkų salotos su slyvomis

Ingredientai: Morkos - 500 gramų, Slyvos, džiovintos - 200 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Sezamas, sėklos - 1 saujelė

Bulvių garnyras

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 galva, Druska - 2 žiupsneliai, Augalinis aliejus - 30 mililitrų

Briuselio kopūstai su migdolais ir česnakais

Ingredientai: Kopūstai, briuselio - 500 gramų, Sviestas - 60 gramų, Migdolai - 0.5 stiklinės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Lietuviškos daržovės

Ingredientai: Morkos - 150 gramų, Bulvės - 300 gramų, Paprika - 2 vienetai, Svogūnai - 2 galvos, Krapai - 1 pundelis, Pievagrybiai - 100 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 150 gramų, Vanduo - 300 mililitrų

Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Pekino kopūstų salotos Krevetės grietinėlės padaže Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Naminė pica Tarkuotų bulvių virtinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!