Greita paieška
Receptai
Draugai

garnyro gaminimas

Garnyras prie vištienos

Ingredientai: Morkos - 6 vienetai, Aliejus - 1.5 valgomojo šaukšto, Sviestas - 3 riekės, Svogūnai - 3 galvos, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Briuselio kopūstai su migdolais ir česnakais

Ingredientai: Kopūstai, briuselio - 500 gramų, Sviestas - 60 gramų, Migdolai - 0.5 stiklinės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Zrazai su trimis įdarais Čenakai Miltiniai blynai Biskvitinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!