Greita paieška
Receptai
Draugai

garnyro receptai

Kopūstų salotos

Ingredientai: Kopūstai - 200 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Keptos bulvės su česnaku

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnas - 2 galvos, Čiobreliai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakas - 3 skiltelės

Agurkų salotos

Ingredientai: Salotos - 1 gūželė, Mėlynieji svogūnai - 2 galvos, Marinuoti agurkai - 5 vienetai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis

Troškinti pievagrybiai

Ingredientai: Pievagrybiai - 500 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 0.5 stiklinės, Sviestas - 50 gramų, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 2 žiupsneliai, Citrinų sultys - 1 arbatinis šaukštelis, Petražolės - 1 pundelis, Pienas - 1 stiklinė, Lauro la

Garnyras prie vištienos

Ingredientai: Morkos - 6 vienetai, Aliejus - 1.5 valgomojo šaukšto, Sviestas - 3 riekės, Svogūnai - 3 galvos, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Kepti pievagrybiai su citrinos aromatu

Ingredientai: Pievagrybiai - 300 gramų, Česnakas - 4 skiltelės, Citrina - 0.5 vieneto, Sviestas - 100 gramų, Svogūnas - 1 galva, Grietinėlė, 35 % riebumo - 0.5 stiklinės, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Žuvies garnyras

Ingredientai: Svogūnai - 2 galvos, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Lietuviškos daržovės

Ingredientai: Morkos - 150 gramų, Bulvės - 300 gramų, Paprika - 2 vienetai, Svogūnai - 2 galvos, Krapai - 1 pundelis, Pievagrybiai - 100 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 150 gramų, Vanduo - 300 mililitrų

Baklažanai su sojos padažu

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Citrinos sultys - 0.5 vieneto, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Pomidorų salotos

Ingredientai: Pomidorai - 2 vienetai, Granatų sėklos - 1 sauja, Svogūnai - 0.5 galvos, Kalendra - 1 pundelis, Druska - 2 žiupsneliai

Kepti baklažanai su medumi

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Vanduo - 0.5 litro, Druska - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Actas - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 arbatinis šaukš

Marinuotų šparaginių pupelių salotos

Ingredientai: Šparaginės pupelės - 300 gramų, Pomidorai - 4 vienetai, Česnakas - 1 skiltelė, Aliejus - 100 mililitrų, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Malti juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai

Ar žinote, kad...

Pyragėliai ir spurgos sugers mažiau riebalų, jei į tešlą įpilsite šaukštą spirito.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas Burokėlių mišrainė su majonezu Čenakai Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!