Greita paieška
Receptai
Draugai

grybų garnyro receptas

Įdaryti pievagrybiai

Ingredientai: Pievagrybiai - 300 gramų, Sviestas - 100 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Sūris - 100 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 1 stiklinė, Bulvės - 3 vienetai

Kepti grybai su paprika

Ingredientai: Grybai - 500 gramų, Raudona paprika - 2 vienetai, Svogūnas - 1 galva, Česnakas - 2 skiltelės, Sviestas - 50 gramų, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai -

Rudens stalo delikatesas – žaliuokės

Ingredientai: Žaliuokės - 1 kilogramas, Svogūnai - 300 gramų, Kvapieji pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Grybai kepti su riešutais

Ingredientai: Grybai - 500 gramų, Graikiniai riešutai - 0.75 stiklinės, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Sviestas - 80 gramų, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas, Petražolės - 1 pundelis, Obuolių actas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipira

Grybai kaimiškai

Ingredientai: Grybai - 500 gramų, Sviestas - 50 gramų, Grietinėlė - 100 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Džiūvėsėliai - 3 stiklinės, Sūris - 2 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karališka kava Sūrio padažas makaronams Miltiniai blynai Virtos “gėlytės” Cukinija žiemai "Donecko" Šparaginių pupelių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!