grybų patiekalai

Ingredientai: Tešla, sluoksniuota - 0.2 kilogramo, Džiovinti grybai - 0.15 kilogramo, Svogūnai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 3 lašai

Ingredientai: Vištiena, kepta - 100 gramų, Grybai (miško, virti) - 1 stiklinė, Svogūnai - 1 galva, Kiaušiniai, virti (1 jų putpelės) - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 40 gramų, Majonezas - 5 valgomieji šaukštai, Alyvuogės - 5 vienetai, Pipirai - 0 žiupsne

Ingredientai: Miltai - 1 stiklinė, Bulvės, virtos su lupena - 5 vienetai, Druska - 0 žiupsnelių, Aliejus, kepimui - 4 valgomieji šaukštai, Grybai, virti - 1 stiklinė, Svogūnai, nedidelis - 1 vienetas, Pipirai - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Baravykai - 1 kilogramas, Česnakai - 5 skiltelės, Itališkas kumpis (Prosciutto) - 4 riekės, Grietinėlė, šviežia - 250 mililitrų, Petražolės - 1 pundelis, Alyvuogių aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 50 gramų, Bulvės - 3 vienetai, Mi
Valgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.
Rodyti kitą patarimą