Greita paieška
Receptai
Draugai

grybų salotos

Baravykų salotos

Ingredientai: Baravyka,i virti - 740 gramų, Svogūnų laiškai - 2 pundeliai, Morkos - 360 gramų, Bulvės - 400 gramų, Majonezas - 500 gramų, Agurkai, švieži ilgavaisiai - 1 vienetas, Petražolės - 1 pundelis, Kiaušiniai - 4 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas,

Salotos „Girinis“

Ingredientai: Vištiena, kepta - 100 gramų, Grybai (miško, virti) - 1 stiklinė, Svogūnai - 1 galva, Kiaušiniai, virti (1 jų putpelės) - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 40 gramų, Majonezas - 5 valgomieji šaukštai, Alyvuogės - 5 vienetai, Pipirai - 0 žiupsne

Keptų grybų salotos

Ingredientai: Grybai - 200 gramų, Svogūnas - 2 vienetai, Salieras - 1 vienetas

Pievagrybių salotos

Ingredientai: Pievagrybiai - 200 gramų, Alyvuogės - 60 gramų, Pomidorai - 2 vienetai, Poras - 1 vienetas, Citrinos sulčių - 2 valgomieji šaukštai

Grybų salotos

Ingredientai: Grybai - 200 gramų, Poras - 1 vienetas, Krabų lazdelės - 150 gramų, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Bulvių ir grybų salotos

Ingredientai: Virtos bulvės - 3 vienetai, Marinuotigrybai - 100 gramų, Raugintas agurkas - 1 vienetas, Grietinės - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai - 100 gramų

Ryžių salotos su grybais

Ingredientai: Virti ryžiai - 150 gramų, Marinuoti baravykai - 100 gramų, Kiaušinis - 2 vienetai, Poras - 1 vienetas, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Petražolės - 1 žiupsnelis

Grybų salotos su šparaginėmis pupelėmis

Ingredientai: Grybai - 400 gramų, Šparaginės pupelės - 400 gramų, Salotos - 1 gūželė, Svogūnai - 2 galvos, Druska - 2 žiupsneliai, Saulėgrąžų aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai

Grybų salotos su actu

Ingredientai: Pievagrybiai - 400 gramų, Balzaminis actas - 3 valgomieji šaukštai, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Druska - 2 žiupsneliai

Grybų ir laukinių ryžių salotos

Ingredientai: Laukiniai ryžiai - 1 stiklinė, Sultinys - 2 stiklinės, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Porai - 3 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Grybai - 250 gramų, Čiobreliai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Kepin

Pievagrybių salotos

Ingredientai: Marinuoti grybai - 500 gramų, Pomidorai - 3 vienetai, Česnakai - 3 skiltelės, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Grybų padažas Sluoksniuotos tuno salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!