grybų sriubos receptas

Ingredientai: Svogūnas - 0.5 galvos, Česnakai - 3 skiltelės, Sviestas - 15 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Grybai, džiovinti - 200 gramų, Bulvės - 2 vienetai, Vištienos sultinys - 0.5 litro, Lauro lapai - 1 vienetas, Baltas vynas, sausas - 50 mili

Ingredientai: Grybai - 500 gramų, Bulvės - 500 gramų, Grietinė - 200 gramų, Svogūnai - 200 gramų, Žalumynai (įvairūs) - 1 pundelis, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 4 vienetai, Augalinis aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Vanduo - 50 mi

Ingredientai: Grybai - 400 gramų, Vanduo - 1.5 litro, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Makaronai - 40 gramų, Morkos - 2 vienetai, Bulvės - 4 vienetai, Sviestas - 30 gramų, Krapai, džiovinti - 2 arbatiniai šaukšteliai, Svogūnai - 1 galva

Ingredientai: Grybai - 500 gramų, Svogūnas - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Bulvės - 6 vienetai, Fermentinis sūris, tarkuotas - 2 valgomieji šaukštai, Lauro lapai - 2 lapai, Juodieji pipirai - 5 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Vanduo - 3 litrai, Žalumynai -

Ingredientai: Konservuoti pievagrybiai - 150 gramų, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 2 vienetai, Vanduo - 2 litrai, Bulvės - 4 vienetai, Dešrelės - 2 vienetai
Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.
Rodyti kitą patarimą