įdaryti kiaušiniai

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Ikrai - 3 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Obuoliai, džiovinti - 3 valgomieji šaukštai, Ridikėliai - 2 vienetai, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Salotos Gentle - 3 lapai, Krapai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Gvazdikėliai arba pipirai - 1

Ingredientai: Kiaušiniai, kietai virti - 5 vienetai, Lašiša, karšto rūkymo - 100 gramų, Svogūnai - 0.5 galvos, Krapai - 1 arbatinis šaukštelis, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Ikrai, juodi ir raudoni (iš jūros dumblių) - 0 arbatinių šaukštelių, Druska

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Agurkai, marinuoti - 2 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Salotos, gužė - 1 gūželė, Kiaušiniai - 3 vienetai, Sviestas, 82 proc. riebumo - 30 gramų, Stintos (keptos) - 4 vienetai, Sūris rokforo - 25 gramai, Krapai, smulkinti - 1 valgomasis šaukštas, Ridikėliai - 5 vienetai, Ikrai - 25 gramai, Jogu

Ingredientai: Kiaušiniai - 10 vienetų, Pomidorai - 5 vienetai, Skumbrė, karštai rūkyta - 1 vienetas, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Žalumynai, smulkinti - 1 pundelis

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Burokėliai - 1 vienetas, Silkės filė - 2 vienetai, Citrina, sultys - 0.5 vieneto, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Ikrai, raudonieji - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 2 žiupsneliai, Pipirai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Grybai, džiovinti - 100 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Majonezas - 100 gramų

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Menkių filė - 1 vienetas, Majonezas - 2 vienetai, Petražolės - 6 vienetai

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Bulvė - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Česnakas - 1 skiltelė, Džiūvėsėliai - 30 gramų

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Menkės kepenys - 150 gramų, Svogūnas - 1 galva, Raudonieji ikrai - 50 gramų, Krapai - 1 pundelis, Sviestas - 30 gramų, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Petražolės - 1 pundelis
Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.
Rodyti kitą patarimą