Greita paieška
Receptai
Draugai

itališkas jautienos receptas

Vyninė jautiena su ant grotelėmis paruošta polenta (patiekiama su brusketa)

Ingredientai: Jautienos nugarinė - 400 gramų, Vynas - 200 mililitrų, Česnakai - 2 skiltelės, Petražolės, šviežios, smulkintos - 1 valgomasis šaukštas, Rozmarinas, šviežias, smulkintas - 1 valgomasis šaukštas, Sviestas - 200 gramų, Lauro lapai - 2 vienetai

Ar žinote, kad...

Jei nenorite verkti, pjaustydami svogūną ant peilio galo užmaukite duonos kubelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Folijoje kepta vištiena Raugintų kopūstų sriuba Silkė su cinamonu Žemaičių blynai su faršu Skaniausias šokoladinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!