itališki makaronai

Ingredientai: Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kaparėliai - 0.5 stiklinės, Alyvuogės, juodos - 1 stiklinė, Svogūnai - 2 galvos, Česnakai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Pomido

Ingredientai: Makaronai - 200 gramų, Krevetės be kevalo - 200 gramų, Rūkyta šoninė - 150 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Čili - 1 arbatinis šaukštelis, Citrinos sulčių - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 3 žiupsneliai, Žalumynai - 1 sauja, Sviestas - 50 gr

Ingredientai: Miltai - 150 gramų, Kukurūzų miltai - 30 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Kepimo milteliai - 2 žiupsneliai, Čili - 1 žiupsnelis, Kalmarų žiedai - 400 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 stiklinės, Rapsų aliejus - 2 stiklinės, Spageti - 400 g
Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.
Rodyti kitą patarimą