Kalėdiniai patiekalai

Ingredientai: ZIGMO sūdyta lašišų filė - 100 gramų, Salotų rinkinys - 100 gramų, Greipfrutai - 1 vienetas, Žaliųjų citrinų sultys - 1 vienetas, Čili pipirai - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Kalendra - 10 gramų, Granatų sėklos - 2 valgomieji

Ingredientai: ZIGMO Kapitono marinuota silkės filė - 600 gramų, Duona, ruginė - 8 riekės, Svogūnai, marinuoti (maži) - 16 vienetų, Grietinė - 100 gramų, Pomidorai, vyšniniai - 8 vienetai, Paprika - 1 vienetas, Žolelės, jaunos - 10 gramų

Ingredientai: Bulvės, virtos - 100 gramų, Morkos - 50 gramų, Burokėliai - 100 gramų, Paprika - 100 gramų, Grietinėlė - 100 gramų, Morkos - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Kiaušinai, tryniai - 2 vienetai, Balto vyno actas - 10 gramų, Saulėgrąžų aliejus -

Ingredientai: Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 50 gramų, Drsuka - 1 žiupsnelis, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 180 gramų, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, maltas imbieras - 1 valgomasis šaukštas, Cinamonas - 1 val

Ingredientai: Medus - 250 gramų, Cukrus - 250 gramų, Miltai - 800 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Vanduo - 50 gramų, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Cinamonas - 8 gramai, Kardamonas - 8 gramai

Ingredientai: Ryžiai, skaldyti - 175 gramai, Pienas, nenugriebtas - 600 mililitrų, Citrinos žievelė, juostelės - 3 vienetai, Sviestas - 65 gramai, Cukrus - 115 gramų, Kiaušiniai, tryniai - 4 vienetai
Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.
Rodyti kitą patarimą