karpio receptas

Ingredientai: Karpis - 1 kilogramas, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai - 1 saujelė, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 50 gramų, Sultys, citrinų - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Karpis - 1.5 kilogramo, Šoninė, karštai rūkyta - 300 gramų, Džiūvėsėliai (batono) - 3 riekės, Pienas - 100 mililitrų, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Petražolės, smulkintos - 1 valgomasis šaukštas, Česnakas - 1 skiltelė, Citri

Ingredientai: Karpis, karštai rūkytas - 0.5 vieneto, Morkos, virtos - 1.5 vieneto, Razinos - 1 valgomasis šaukštas, Fermentinis sūris - 50 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Majonezas - 100 gramų, Alyvuogių - 15 vienetų

Ingredientai: Karpis - 1.5 kilogramo, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Grybai - 200 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Pomidorai - 1 vienetas, Citrina - 0.5 v

Ingredientai: Karpis - 2 kilogramai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Pieno - 0.5 litro, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Karpis - 1 kilogramas, Žuvies filė - 250 gramų, Bandelės - 2 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Čiobrelis - 1 žiupsnelis, Lauro lapas - 2 vienetai, Petražolės - 1 žiupsnelis, Svogūnas - 1 vienetas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Karpis - 1 kilogramas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapeliai - 2 vienetai, Morka - 1 vienetas, Petražolės - 1 žiupsnelis, Salieras - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Druskas - 1 žiupsnelis, Aliejus - 100 mililitrų, Žuvies sultinys - 200 m
Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą