Greita paieška
Receptai
Draugai

karpio receptas

Keptas karpis

Ingredientai: Karpis - 1 kilogramas, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Žalumynai - 1 saujelė, Džiūvėsėliai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 50 gramų, Sultys, citrinų - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Įdarytas karpis

Ingredientai: Karpis - 1.5 kilogramo, Šoninė, karštai rūkyta - 300 gramų, Džiūvėsėliai (batono) - 3 riekės, Pienas - 100 mililitrų, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Petražolės, smulkintos - 1 valgomasis šaukštas, Česnakas - 1 skiltelė, Citri

Salotos „Auksinė žuvelė“

Ingredientai: Karpis, karštai rūkytas - 0.5 vieneto, Morkos, virtos - 1.5 vieneto, Razinos - 1 valgomasis šaukštas, Fermentinis sūris - 50 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Majonezas - 100 gramų, Alyvuogių - 15 vienetų

Keptas karpis su svogūnų ir grybų įdaru

Ingredientai: Karpis - 1.5 kilogramo, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Grybai - 200 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Pomidorai - 1 vienetas, Citrina - 0.5 v

Karpis keptas piene

Ingredientai: Karpis - 2 kilogramai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Pieno - 0.5 litro, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Įdarytas karpis

Ingredientai: Karpis - 1 kilogramas, Žuvies filė - 250 gramų, Bandelės - 2 vienetai, Sviestas - 100 gramų, Čiobrelis - 1 žiupsnelis, Lauro lapas - 2 vienetai, Petražolės - 1 žiupsnelis, Svogūnas - 1 vienetas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Karpis krienų padaže

Ingredientai: Karpis - 1 kilogramas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Lauro lapeliai - 2 vienetai, Morka - 1 vienetas, Petražolės - 1 žiupsnelis, Salieras - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Druskas - 1 žiupsnelis, Aliejus - 100 mililitrų, Žuvies sultinys - 200 m

Keptas karpis

Ingredientai: Karpis - 1 vienetas, Česnakai - 4 skiltelės, Druska - 3 žiupsneliai, Citrinų sultys - 3 valgomieji šaukštai, Prieskoniai žuviai - 1 pakelis

Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Vištienos širdelių guliašas Pekino kopūstų salotos Čenakai Kepta vištiena su ryžiais Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!