Greita paieška
Receptai
Draugai

karštas desertas

Desertas „Kriaušė“

Ingredientai: Šokoladas - 4 valgomieji šaukštai, Migdolų aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 60 gramų, Kriaušės - 2 vienetai, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"

Ingredientai: Obuoliai - 4 vienetai, Riešutai - 4 valgomieji šaukštai, Razinos - 4 valgomieji šaukštai, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas

Kepti obuoliai

Ingredientai: Obuoliai - 4 vienetai, Riešutai - 80 gramų, Razinos - 50 gramų, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Vanilė - 0 žiupsnelių, Cinamonas - 0 žiupsnelių

Kepti obuoliai

Ingredientai: Obuoliai - 5 vienetai, Cukrus - 100 gramų, Bruknės - 1 stiklinė, Vanduo - 50 gramų

Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais

Ingredientai: Kriaušės - 8 vienetai, Sluoksniuota tešla - 3 lapai, Sviestas - 40 gramų, Cukrus - 90 gramų, Migdolų dribsniai - 1 sauja, Imbieras - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vanilės ankštis - 1 vienetas, Čiobreliai, šakelės - 3 vienetai, Grietinėlė, 35 % r

Obuolių ir bananų desertas

Ingredientai: Bananai - 2 vienetai, Obuoliai - 2 vienetai, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys - 5 valgomieji šaukštai, Muskatas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis,

Desertas "Cremee Brulee"

Ingredientai: Grietinė - 0.5 litro, Pienas, riebus - 0.5 litro, Kiaušinio tryniai - 12 vienetų, Cukraus pudra - 200 gramų, Vanilės ankštis - 1 vienetas, Cukrus - 100 gramų

Įdaryti persimonai

Ingredientai: Persimonai - 4 vienetai, Sausainiai - 75 gramai, Romas - 2 valgomieji šaukštai, Rudasis cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Jogurtas, natūralus - 150 mililitrų, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Migdolai - 4 valgomieji šaukštai

KARAMELINIAI OBUOLIAI

Ingredientai: Sviestas - 30 gramų, Cukrus - 60 gramų, Razinos - 50 gramų, Romas - 4 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 3 vienetai

Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Kepti pievagrybiai Pekino kopūstų salotos Virti briuselio kopūstai su sviestu Troškintos kiaulienos kepenėlės Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!