Greita paieška
Receptai
Draugai

karšti mėsos patiekalai

„Akis“

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 500 gramų, Balta duona - 100 gramų, Pienas - 200 mililitrų, Svogūnai - 150 gramų, Morkos - 150 gramų, Kiaušinai - 5 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Kepta veršiena “Duroc”

Ingredientai: Veršiena - 1 kilogramas, Sviestas - 80 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Svogūnai - 40 gramų, Kvietiniai miltai - 80 gramų, Konjakas - 50 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 100 mililitrų, Veršienos sultinys - 400 mililitrų

Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Pekino kopūstų salotos Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!