karštų desertų receptai

Ingredientai: Uogos - 2 stiklinės, Kukurūzų miltai - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Kvietiniai miltai - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 100 gramų, Migdolai - 30 gramų

Ingredientai: Sviestas - 55 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 150 gramų, Vanilinis cukrus - 25 gramai, Kvietiniai miltai - 55 gramai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Pienas - 285 mililitrai, Citrina - 0.5 vieneto

Ingredientai: Bananai - 3 vienetai, Apelsinai - 1 vienetas, Rudasis cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas, nesūdytas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Brendis - 0.25 stiklinės, Plakta grietinėlė - 100 gramų, Romas, tamsus - 0.5 stiklinės
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą