kepsnys

Ingredientai: Kiauliena, sprandinė - 400 gramų, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Česnakai - 6 skiltelės, Svogūnai - 1 vienetas, Žolelės - 2 saujos, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Sluoksniuota tešla - 500 gramų, Kiaulienos nugarinė - 600 gramų, Pomidorai - 200 gramų, Svogūnai - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas

Ingredientai: Kiaulienos nugarinė - 300 gramų, Voveraitės - 300 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Veršienos kumpis - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Migdolai - 100 gramų, Razinos - 50 gramų, Citrinso žievelė - 1 vienetas

Ingredientai: Vištienos blauzdelės - 4 vienetai, Kiaulienos faršas - 300 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Džiovinti grybai - 50 gramų

Ingredientai: Jautienos išpjova - 500 gramų, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė - 200 gramų, Baltas vynas - 100 mililitrų

Ingredientai: Karbonado - 1 kilogramas, Obuoliai - 3 valgomieji šaukštai, Spanguolių džemas - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Raudonas vynas - 50 mililitrų

Ingredientai: Mėsa - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 200 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaulienos sprandinės - 1 kilogramas, Apelsinai - 2 vienetai, Česnakas - 3 skiltelės, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Garstyčios - 2 arbatiniai šaukšteliai, Šampinjonai - 50 gramų
Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.
Rodyti kitą patarimą