Greita paieška
Receptai
Draugai

kepta mėsa

Kiaulienos šašlykai

Ingredientai: Kiaulienos išpjova - 1 kilogramas, Citrina - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva

Savaitgalio šašlykai

Ingredientai: Kalendra - 1 arbatinis šaukštelis, Kmynai - 1.5 arbatinio šaukštelio, Bazilikai - 1 arbatinis šaukštelis, Imbiero milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Muskatas - 2 žiupsneliai, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Čili - 2 žiupsneliai, Aly

Giedriaus šašlykai

Ingredientai: Vištienos filė - 600 gramų, Svogūnai - 140 gramų, Paprika - 150 gramų, Citrinos - 50 gramų, Alus, tamsus - 150 mililitrų, Prieskoniai, šašlykams - 10 gramų

Iškylų šašlykas

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 1 kilogramas, Alyvuogių aliejus - 100 gramų, Česnakai - 5 skiltelės, Sojos padažas - 50 gramų, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Mairūnas - 2 žiupsneliai, Čiobreliai - 1 pundelis, Rozmarinas - 1 pundelis, Bazilikas - 6

Kiaulienos šašlykai su kadagių  - garstyčių majoneziniu padažu

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 2.5 kilogramo, Druska - 2 valgomieji šaukštai, Lauro lapai, malti - 1 arbatinis šaukštelis, Penkių rūšių malti pipirai - 4 žiupsneliai, Žali rozmarinai, šakelė - 1 vienetas, Laiškiniai česnakai, žali - 1 pundelis, Džio

Šašlykai marinuoti su alumi

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 2 kilogramai, šašlyko prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Kečupas - 3 valgomieji šaukštai, Alus, tamsus - 1 butelis, užpilas su čili pipirais ir degtine - 1 arbatinis šaukštelis, Ci

Mėsos vėrinukai

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 0.5 kilogramo, Aliejus - 50 mililitrų, Čiobreliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Paprikos milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kmynai - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 0.5 ar

Marinuoti šonkauliukai

Ingredientai: Kiaulienos šonkauliai - 1 kilogramas, Sojos padažas - 5 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Kečupas - 2 valgomieji šaukštai

Kiaulienos pjausnys su kaulu

Ingredientai: Prieskoniai - 0 žiupsnelių, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai

Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Grybų padažas Čenakai Vištienos širdelių guliašas Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!