Greita paieška
Receptai
Draugai

kepti baklažanai

Baklažanai

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Miltai - 125 gramai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Šviesus alus - 1 stiklinė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Baklažanų šimtalapis

Ingredientai: Baklažanai - 4 vienetai, Mocarela sūris - 250 gramų, Parmezano sūris - 250 gramų, Pomidorai, nulupti - 4 vienetai

Vištienos šašlykas su baklažanais

Ingredientai: vištienos kumpelių kepsnelių Burgundiškame marinate, (Šių gaminių galima įsigyti prekybos centruose „Maxima XXX“) - 0.5 kilogramo, Baklažanai - 1 vienetas, Citrina - 0.5 vieneto, Druska - 2 žiupsneliai

Kepti baklažanai su pomidorais

Ingredientai: Baklažanai - 750 gramų, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 2 vienetai, Pomidorai - 5 vienetai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Pipirai - 1 žiupsnelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai

Kepti baklažanai

Ingredientai: Baklažanai - 1 kilogramas, Kiaušinai - 4 vienetai, Pienas - 100 mililitrų, Miltai, kvietiniai - 3 valgomieji šaukštai, Petražolės - 1 pundelis, Mairūnas - 1 arbatinis šaukštelis, Alyvuogių aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnel

Baklažanų suktinukai

Ingredientai: Baklažanai - 3 vienetai, Pomidorai - 6 vienetai, Česnakai - 6 skiltelės, Kiaušiniai - 4 vienetai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio

Skrudinti baklažanai

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Krapai - 1 pundelis, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Kepti baklažanai su medumi

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Vanduo - 0.5 litro, Druska - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Actas - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 arbatinis šaukš

Baklažanai su Parmezano sūriu

Ingredientai: Baklažanai - 1 vienetas, Pomidorai - 2 vienetai, Parmezano sūris - 100 gramų, Česnakai - 1 skiltelė, Graikiniai riešutai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas

Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Marinuota strimele Šventiška žąsies krūtinelė Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Paprikų ir pomidorų salotos Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!