Greita paieška
Receptai
Draugai

kiaulienos gaminimas

Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais

Ingredientai: KNORR BULJONETĖ grybų sultinys - 1 pakelis, Kiaulienos išpjova - 800 gramų, Čiobreliai - 0.5 valgomojo šaukšto, Pipirai - 2 žiupsneliai, Daržovės - 400 gramų, Kvietiniai miltai - 2 valgomieji šaukštai, Italų virtinukai gnocchi - 1 pakelis,

Mėsos vėrinukai

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 0.5 kilogramo, Aliejus - 50 mililitrų, Čiobreliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Paprikos milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Kmynai - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 0.5 ar

Kiaulienos šonkauliai, marinuoti su kečupu ir imbieru

Ingredientai: Kiaulienos šonkauliai - 1.5 kilogramo, Imbiero šaknis, tarkuota - 1 arbatinis šaukštelis, Citrina, žalia - 2 vienetai, Kečupas - 8 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai - 2 žiupsneliai, Trapučiai - 150 gramų, Pupelės,

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Žuvis prancūziškai Vištienos kepsniukai Mieliniai čeburėkai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!