Greita paieška
Receptai
Draugai

kiaulienos guliašas

Guliašas šventiniam stalui

Ingredientai: Kiauliena - 400 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Pomidorų padažas - 100 mililitrų, Pievagrybiai - 200 gramų, Morkos - 200 gramų, paprikos - 1 vienetas

Žemaitiškas guliašas

Ingredientai: Kiauliena - 0.5 kilogramo, Morkos - 1 vienetas, Bulvės - 3 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Šparaginės pupelės - 100 gramų, Svogūnai - 1 vienetas, Porai - 1 vienetas, Pienas - 1 stiklinė, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė -

Kiaulienos gabaliukų troškinys

Ingredientai: Kiauliena - 200 gramų, Bulvės - 6 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Žiediniai kopūstai - 4 lapai, Pipirai, raudoni ankštiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksas Naminė pica Silkė su cinamonu Tarkuotų bulvių virtinukai Zrazai su trimis įdarais Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!