Greita paieška
Receptai
Draugai

kiaulienos patiekalų gaminimas

Kiaulienos nugarinė su sūriu

Ingredientai: Kiaulienos nugarinė - 800 gramų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Prieskoniai, kiaulienai - 1 saujelė, Kiaušinai - 2 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Kiauliena su kivi vaisiais

Ingredientai: Kiauliena - 2 kilogramai, Kivi - 500 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, juodieji - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Vištienos kepsniukai Marinuotos šparaginės pupelės Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!