Greita paieška
Receptai
Draugai
kiaulienos patiekalų gaminimas

Ingredientai: Kiaulienos nugarinė - 800 gramų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Prieskoniai, kiaulienai - 1 saujelė, Kiaušinai - 2 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai
Ar žinote, kad...
Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!