kiaulienos troškinys

Ingredientai: Kiauliena, faršas - 500 gramų, Daržovės, šaldytos - 300 gramų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 2 skiltelės, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiauliena - 500 gramų, Česnakai - 6 skiltelės, Kario prieskoniai - 3 arbatiniai šaukšteliai, Gvazdikėliai - 6 vienetai, Lauro lapai - 3 vienetai, Kalendrų sėklos - 1 arbatinis šaukštelis, Pipirai, čili (džiovinti) - 1 arbatinis šaukštelis, V

Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Pomidorų padažas - 5 valgomieji šaukštai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska - 0 žiupsnelių, Krapai, smulkinti - 1 sauja, Česnakas - 4 skiltelės, Svogūnas - 1 vienetas

Ingredientai: Kiauliena - 500 gramų, Sojų padažas - 100 mililitrų, Konservuoti ananasai - 300 gramų, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Kečupas - 4 valgomieji šaukštai, Cukrus - 40 gramų

Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Okra - 500 gramų, Pupelės, raudonosios - 600 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Pomidorai - 4 vienetai, Lauro lapas - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Vynas, baltas - 3 valgomieji šaukšta

Ingredientai: Kiaulienos mentė - 1 kilogramas, Bulvės - 1 kilogramas, Kmynai - 1 žiupsnelis, Vanduo - 1 stiklinė, Grietinė - 0.5 stiklinės, Svogūnai - 2 vienetai, Lauro lapai - 3 lapai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Čiobreliai - 1 žiupsnelis, Pipirai -

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Pievagrybiai - 500 gramų, Raudonasis svogūnas - 4 vienetai, Saliero stiebai - 2 vienetai, Kiauliena - 500 gramų, Grietinė - 100 gramų, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Bazilikai - 1 žiupsnelis, Mairūnas - 1 žiupsnelis,

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Petražolės - 0.5 pundelio, Druska - 1 žiupsnelis, Kopūstai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Saliero stiebas - 1 vienetas, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Cukinija - 1 vienetas, Raudona paprika, sa

Ingredientai: Kiauliena - 200 gramų, Bulvės - 6 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Žiediniai kopūstai - 4 lapai, Pipirai, raudoni ankštiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai
Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.
Rodyti kitą patarimą