kiaušinienė

Ingredientai: Kiaušinai - 4 vienetai, Sūris (fermentinis arba kietasis) - 50 gramų, Pelėsinis sūris - 50 gramų, Pienas - 50 mililitrų, Svogūnai - 0.5 vieneto, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Špinatai - 3 saujos, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Krevetės - 250 gramų, Žirneliai - 150 gramų, Svogūnų laiškai - 3 vienetai, Vanduo - 20 mililitrų, Pienas - 20 mililitrų, Parmezano sūris - 50 gramų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1

Ingredientai: Balta duona, riekelė - 1 vienetas, Kiaušinis, nedidelis - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pomidorų padažas - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 50 gramų, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaušinai - 4 vienetai, Pomidorų pasta - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 75 mililitrai, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas, Bazilikai, džiovinti - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnako milteliai - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Bulvės - 200 gramų, Pomidorai - 150 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Žalumynai - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 500 gramų, Balta duona - 100 gramų, Pienas - 200 mililitrų, Svogūnai - 150 gramų, Morkos - 150 gramų, Kiaušinai - 5 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Fermentinis sūris - 120 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Kvietiniai miltai - 1 valgomasis šaukštas, Alijeus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaušiniai - 2 vienetai, Batonas - 2 riekės, Druska - 1 žiupsnelis, Pienas - 2 valgomieji šaukštai, Vanduo - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Pienas - 50 mililitrų, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Braškės - 100 gramų, Cukrus - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 400 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Grietinėlė, neriebi - 150 mililitrų, Sviestas - 40 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Pipirai - 2 žiupsneliai
Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
Rodyti kitą patarimą