kiaušinių užkandėlė

Ingredientai: Kiaušiniai, kietai virti - 3 vienetai, Svogūnai, raudonas - 0.5 galvos, Agurkas, šviežias - 30 gramų, Krapai, smulkinti - 1 arbatinis šaukštelis, Lašiša, šalto rūkymo - 50 gramų, Ikrai, juodi ir raudoni (iš jūros dumblių) - 1 arbatinis šaukš

Ingredientai: Kiaušiniai, kietai virti - 5 vienetai, Kumpis (virtas rūkytas) - 100 gramų, Svogūnai, raudonas - 1 galva, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Alyvuogės - 5 vienetai, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Avokadas - 1 vienetas, Kiaušiniai, kietai virti - 1 vienetas, Žirneliai, konservuoti - 3 valgomieji šaukštai, Melionas - 100 gramų, Svogūnų laiškai - 1 valgomasis šaukštas, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Paprika, raudona - 0.5 vieneto, P

Ingredientai: Kiaušiniai, virti - 5 vienetai, Svogūnai - 3 galvos, Petražolės, džiovintos - 2 valgomieji šaukštai, Sviesto - 100 gramų, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Batonas - 10 riekių, Ridikėliai -

Ingredientai: Kiaušiniai, virti - 4 vienetai, Salierai, stiebai - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, karis - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji pipirai - 0 žiupsnelių, Krekeriai - 100 vienetų
Valgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.
Rodyti kitą patarimą