kiaušinių užkandžiai

Ingredientai: Kiaušiniai - 6 vienetai, Obuoliai, džiovinti - 3 valgomieji šaukštai, Ridikėliai - 2 vienetai, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Salotos Gentle - 3 lapai, Krapai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Gvazdikėliai arba pipirai - 1

Ingredientai: Virti kiaušiniai - 2 vienetai, Avokadai - 1 vienetas, Česnakai - 2 skiltelės, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Duona - 6 riekės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaušiniai, kietai virti - 3 vienetai, Svogūnai, raudonas - 0.5 galvos, Agurkas, šviežias - 30 gramų, Krapai, smulkinti - 1 arbatinis šaukštelis, Lašiša, šalto rūkymo - 50 gramų, Ikrai, juodi ir raudoni (iš jūros dumblių) - 1 arbatinis šaukš

Ingredientai: Kiaušiniai - 10 vienetų, Pomidorai - 5 vienetai, Skumbrė, karštai rūkyta - 1 vienetas, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Žalumynai, smulkinti - 1 pundelis

Ingredientai: Kiaušiniai, virti - 4 vienetai, Salierai, stiebai - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, karis - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 0 žiupsnelių, Juodieji pipirai - 0 žiupsnelių, Krekeriai - 100 vienetų
Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą