kokteilio receptas

Ingredientai: Braškės - 600 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Mineralinis vanduo - 0.5 stiklinės, Apelsinų sultys - 0.5 stiklinės, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100 mililitrų, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šauk

Ingredientai: Apelsinai, raudoni - 1 vienetas, Mangas - 50 gramų, Santa Maria kardamonas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Bananai - 0.5 vieneto, Jogurtas, natūralus - 100 mililitrų, Santa Maria vanilinis cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Obuoliai - 2 vienetai, Vyšnios - 1 saujelė, Persikai - 2 vienetai, Alitos putojantis vynas - 1 butelis

Ingredientai: Cukraus kubelis - 1 vienetas, Biteris - 5 lašai, Alitos putojantis vynas - 100 mililitrų, Citrinos sultys - 10 mililitrų

Ingredientai: Alitos putojantis vynas - 120 mililitrų, Cukraus kubelis - 1 vienetas, Biteris - 6 lašai
Daržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.
Rodyti kitą patarimą