koldūnų receptas

Ingredientai: Kiauliena, malta - 500 gramų, Prieskoniai, maltai mėsai - 10 gramų, Svogūnai - 1 galva, Česanakas - 3 skiltelės, Druska - 10 gramų, Miltai - 380 gramų, Kiaušinai - 1 vienetas, Vanduo - 120 mililitrų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Miltai - 200 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Vanduo - 200 mililitrų, Sviesto - 2 valgomieji šaukštai, Bulvės - 400 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Sviesto - 1 valgomasis šaukštas, Džiovinti grybai - 100 gramų

Ingredientai: Kukurūzų miltų - 600 gramų, Kiniškas kopūstas - 1 kilogramas, Svogūnų laiškai - 50 gramų, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Vanduo - 0.5 stiklinės, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 500 gramų, Jautienos faršas - 400 gramų, Avienos faršas - 400 gramų, Svogūnai - 1 galva, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Pipirai - 0.5 arbatinio š

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Vanduo - 0.5 stiklinės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Grybai - 300 gramų, Bulvės - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis
Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.
Rodyti kitą patarimą