Greita paieška
Receptai
Draugai

konservavimas

Pomidorai želatinoje

Ingredientai: Vanduo - 2 litrai, Želatina - 5 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 4 valgomieji šaukštai, Actas - 1 valgomasis šaukštas

Marinuotos šparaginės pupelės

Ingredientai: Vanduo - 1 litras, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Actas - 100 gramų, Lauro lapai - 2 vienetai, Juodieji pipirai - 5 vienetai

Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Kugelis su cukinija KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Keksiukai su spanguolėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Mielinė plonapadės picos tešla
Reklama
Prisijunk prie mūsų!