Greita paieška
Receptai
Draugai

kopūstų receptas

Kepti rauginti kopūstai

Ingredientai: Rauginti kopūstai - 200 gramų, Obuolys - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas

Pyragas su kopūstais

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Mielės - 40 gramų, Pienas - 0.5 litro, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 50 gramų, Šviežias kopūstas - 2 kilogramai, Svogūnas - 1 vienetas, Miltai - 200 gramų

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Nekeptas maskarponės sūrio tortas Trešnių trauktinė Sojos pupelių kotletai Keksiukai su spanguolėmis Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!