kotletai su įdaru

Ingredientai: Virtos bulvės - 5 vienetai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Tarkuotas sūris - 50 gramų, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėliai - 1 sauja

Ingredientai: Vištiena, malta - 600 gramų, Žalumynai (petražolės, krapai, bazilikai) - 2 saujos, Česnakai - 2 skiltelės, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 0.5 stiklinės, Džiūvėsėliai - 0 stiklinių, Sviestas - 100 gramų

Ingredientai: Malta mėsa - 500 gramų, Varškė - 150 gramų, Kietasis sūris - 300 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Česnakai, trinti - 2 skiltelės

Ingredientai: Kalakutienos faršas - 500 gramų, Pievagrybiai - 300 gramų, Svogūnai - 200 gramų, Džiūvėsėliai - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 500 gramų, Balta duona - 150 gramų, Pienas - 1 stiklinė, Fermentinis sūris - 100 gramų, Džiūvėsėliai - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 0.25 arbatinio šaukštelio, Juodieji pipirai - 0.25 arbatinio šaukštelio, Aliejus - 30

Ingredientai: Jautienos faršas - 500 gramų, Bulvės - 4 vienetai, Svogūnai - 1 galva, Pienas - 50 mililitrų, Sviestas - 45 gramai, Kiaušinai - 1 vienetas, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Kmynai - 2 žiupsneliai, Kalendra - 2 žiupsneliai, Imbieras, maltas - 2

Ingredientai: Malta kiauliena - 225 gramai, Malta kalakutiena - 225 gramai, Pienas - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Obuoliai - 0.5 vieneto, Petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Krapai - 0.5 arbatinio šaukšteli

Ingredientai: Faršas - 500 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Batonas - 2 riekės, Pienas - 100 mililitrų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Burokėliai - 5 valgomieji šaukštai, Trupiniai - 4 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištienos faršas - 300 gramų, Kiaušinio trynys - 1 vienetas, Džiūvėsėliai - 4 valgomieji šaukštai, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Džiovinti abrikosai - 5 vienetai, Džiovintos slyvos - 8 vienetai, Fermentinis sūris - 50 gramų, Pomidorų pa

Ingredientai: Faršas - 1 kilogramas, Svogūnai - 3 vienetai, Kiaušiniai - 6 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Vanduo - 1 valgomasis šaukštas, Fermentinis sūris - 100 gramų
Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.
Rodyti kitą patarimą