krevečių salotos

Ingredientai: Virtos, lukštentos krevetės - 150 gramų, Iceberg salotos - 0.25 galvos, Agurkai - 0.5 vieneto, Grietinė - 1 arbatinis šaukštelis, Garstyčios - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Krevetės, šaldytos - 500 gramų, Citrina - 0 vienetų, Konservuoti žirneliai - 1 stiklinė, Česnakas - 1 sauja, Kiaušiniai, virti, smulkinti - 2 vienetai

Ingredientai: Krevetės - 150 gramų, Obuolys - 1 vienetas, Bananas - 1 vienetas, Persikas - 1 vienetas, Greipfurtas - 1 vienetas, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Pomidorų padažas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Krevetės - 1 kilogramas, Baltos pupelės - 200 gramų, Porai - 3 vienetai, Konservuoti ananasai - 200 gramų, Majonezas - 200 gramų

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Virtos krevetės - 300 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Pomidorai - 2 vienetai, Druska - 2 žiupsneliai, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Šparaginės pupelės - 400 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Krevetės, marinuotos - 500 gramų, Citrinos sultys - 3 valgomieji šaukštai, Sojų padažas - 1 valgomasis šaukštas, Paprika - 1 vienetas, Riešutai, kedro - 50 gramų,

Ingredientai: Ryžiai - 1 stiklinė, Vanduo - 2 stiklinės, Ryžių actas - 2 valgomieji šaukštai, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 1 žiupsnelis, Avokadai - 1 vienetas, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Krevetės, virtos

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 500 gramų, Salotos - 1 gūželė, Raudonieji pipirai - 2 vienetai, Baltas vynas - 50 mililitrų, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsn
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimą