krevečių užkandis

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 20 vienetų, Kokoso drožlės - 150 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 150 mililitrų, Česnakas - 1 skiltelė, Čili milteliai - 0.5 arbati

Ingredientai: Krevečių - 100 gramų, Trapučiai - 16 vienetų, Sviestas - 50 gramų, Paprikos prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis, Krapai - 1 žiupsnelis, Pomidorų padažas - 2 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Virtos krevetės - 300 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Pomidorai - 2 vienetai, Druska - 2 žiupsneliai, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 500 gramų, Salotos - 1 gūželė, Raudonieji pipirai - 2 vienetai, Baltas vynas - 50 mililitrų, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsn

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 500 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Rūkyta paprika - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Majonezas - 0.5 stiklinės, Citrinų sultys - 1 arbatinis šaukštelis, Peletrūnas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Krevetės su kevalu - 10 vienetų, Alyvuogės - 8 vienetai, Alyvuogių aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Baltas vynas - 50 mililitrų
Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.
Rodyti kitą patarimą