krevetės

Ingredientai: Pomidorai - 6 vienetai, Marinuotos krevetės - 300 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sūris Mozarella - 150 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Salotos - 1 pundelis, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 20 vienetų, Kokoso drožlės - 150 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 2 žiupsneliai, Alyvuogių aliejus - 50 mililitrų, Cukrus - 1 žiupsnelis, Vanduo - 150 mililitrų, Česnakas - 1 skiltelė, Čili milteliai - 0.5 arbati

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 500 gramų, Salotos - 1 gūželė, Raudonieji pipirai - 2 vienetai, Baltas vynas - 50 mililitrų, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsn

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 300 gramų, Makaronai - 250 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Sviestas - 80 gramų, Brendis - 100 mililitrų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 200 mililitrų, Petražolės - 1 sauja, Druska - 3 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsne
Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.
Rodyti kitą patarimą