Greita paieška
Receptai
Draugai

krevėtės vyne

Karališkos krevetės

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 500 gramų, Salotos - 1 gūželė, Raudonieji pipirai - 2 vienetai, Baltas vynas - 50 mililitrų, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsn

Krevetės grietinėlės padaže

Ingredientai: Krevetės be kevalo - 300 gramų, Makaronai - 250 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Sviestas - 80 gramų, Brendis - 100 mililitrų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 200 mililitrų, Petražolės - 1 sauja, Druska - 3 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsne

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Širdelės blynai Purūs keksiukai Kepti varškės skryliai Kugelis su cukinija Moliūgų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!