Greita paieška
Receptai
Draugai

kugelio receptai

Bulvių apkepas su špinatais

Ingredientai: Bulvės - 500 gramų, Pievagrybiai - 200 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Špinatai - 300 gramų, Svogūnai - 1 galva, Česnakai - 1 skiltelė, Feta sūris - 150 gramų, Juodosios alyvuogės - 80 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 100

Bulvių apkepas su sūriu ir burokėliais

Ingredientai: Grietinė - 200 mililitrų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Krapai - 1 valgomasis šaukštas, Krienai - 1 valgomasis šaukštas, Bulvės - 750 gramų, Sūris - 250 gramų, Burokėliai - 200 gramų, Prieskoniai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Bulvių apkepas su baltuoju padažu

Ingredientai: Bulvės - 800 gramų, Pienas - 2 stiklinės, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Fermentinis sūris - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis

Bulvių apkepas su mėsa

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 1 stiklinė, Sviestas - 50 gramų, Grietinė - 0.5 stiklinės, Druska - 2 žiupsneliai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Mėsa - 300 gramų, Svogūnai - 1 galva

Romėniškas bulvių apkepas

Ingredientai: Pomidorai - 4 vienetai, Bulvės - 1 kilogramas, Kumpis - 250 gramų, Varškės sūris - 250 gramų, Svogūnai - 1 galva, Sultinys - 1 stiklinė, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Bazilikas - 0.25 arbatinio šaukštelio, Juodieji

Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Astros kepsnys Purūs keksiukai Marinuota strimele Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!