lašišos patiekalas

Ingredientai: Lašišos filė - 500 gramų, Batonas - 5 riekės, Pienas - 25 mililitrai, Svogūnas - 1 galva, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pomidorų padažas - 3 valgomieji šaukštai, Vanduo - 100 mililitrų, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Mil

Ingredientai: Špinatai - 1 pundelis, Vanduo - 125 mililitrai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Miltai - 250 gramų, Lašišos filė - 300 gramų, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Lašišos filė - 500 gramų, Grietinėlė - 200 gramų, Ryžiai - 150 gramų, Vanduo - 150 mililitrų, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Salotos - 2 gūželės, Citrinos sultys - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Lašišos filė - 500 gramų, Konservuotti kukurūzai - 100 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Pomidorai - 1 vienetas, Kečupas - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 2 žiupsneliai, Špinatai - 1 pundelis, Čili pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 3 valgomieji

Ingredientai: Lašišos filė - 600 gramų, Sojų padažas - 1 litras, Ananasų sultys - 125 mililitrai, Baltas vynas - 25 mililitrai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Sezamas, sėklos - 1 sauja, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Lašišos filė - 1 kilogramas, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Citrinos sultys - 1 vienetas, Česnakai - 2 skiltelės, Krapai - 1 arbatinis šaukštelis, Medus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Lašišos filė - 150 gramų, Pomidorai - 1 vienetas, Bulvės - 1 vienetas, Krapai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 20 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 20 gramų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Lašišos filė - 150 gramų, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas, Apelsinai - 1 vienetas, Vynas - 1 valgomasis šaukštas, Brokoliai - 100 gramų, Paprika - 1 vienetas, Grybai

Ingredientai: Lašišos filė - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnų laiškai - 8 vienetai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Šoninė - 1 riekė, Česnakai - 1 skiltelė, Sviestas - 0.5 valgomojo šaukšto, Bulvės - 3 vienet
Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.
Rodyti kitą patarimą