Greita paieška
Receptai
Draugai

ledų gaminimas

Braškiniai ledai su citrina

Ingredientai: Grietinėlė, 35 % riebumo - 250 mililitrų, Braškės - 200 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Citrina - 0.5 vieneto

Imbieriniai ledai

Ingredientai: Džinas - 2 valgomieji šaukštai, Imbieras - 2 valgomieji šaukštai, vaniliniai ledai - 500 gramų

Žemuoginiai ledai

Ingredientai: Vanduo - 100 gramų, Cukrus - 60 gramų, Žemuogės - 40 gramų, Želatina - 1 gramas, Citrinos rūgštis - 1 gramas, Vaisių esencija - 1 lašas

Desertas ,,Ugnis ir ledas''

Ingredientai: Apelsinai - 2 vienetai, Apelsinų likeris - 4 valgomieji šaukštai, Plombyro ledai, balti - 150 gramų, Razinos - 1 saujelė, Ledinis indelis - 2 vienetai, Mėtų arbata - 2 stiklinės, Prieskoniai - 2 žiupsneliai

Naminiai ledai

Ingredientai: Degtinė - 1 stiklinė, Miltinis cukrus - 1 stiklinė, Kondensuotas pienas - 1 skardinė, Kiaušinio tryniai - 10 vienetų, Grietinėlė - 200 gramų, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai

Grietininiai ledai

Ingredientai: Ledukai - 3 vienetai, Grietinėlė - 200 gramų, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis

Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Sumuštinukai su lašiša ir citrina Virtos “gėlytės” Vaisių ir uogų desertas Vištienos širdelių guliašas Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!