lietiniai blynai su įdaru

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Miltai - 3 stiklinės, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pienas - 2.5 stiklinės, Kumpis - 10 riekių, Sviestas - 50 gramų, Svogūnų laiškai - 2 vienetai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Miltai - 3 stiklinės, Pienas - 1 stiklinė, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Dešrelės - 10 vienetų

Ingredientai: Blynai - 15 vienetų, Kiauliena - 500 gramų, Svogūnas - 3 vienetai, Sviestas - 200 gramų, Sūris - 300 gramų, Prieskoniai kiaulienai - 2 žiupsneliai, Pievagrybiai - 20 vienetų, Pienas - 1 stiklinė, Vanduo - 1 stiklinė, Miltai - 2 valgomieji ša

Ingredientai: Pievagrybiai - 250 gramų, Svogūnai - 1 galva, Sviestas - 30 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Morkos - 1 vienetas, Salierai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Kiaušiniai - 1 vienetas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Blynai - 6 vienetai

Ingredientai: Pienas - 2 stiklinės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 0.5 stiklinės, Varšė, riebi - 300 gramų, Razinos - 1 sauja, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai
Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą