Greita paieška
Receptai
Draugai

lietiniai blynai su mėsa

Lietiniai su rūkytu–keptu kumpiu

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Miltai - 3 stiklinės, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pienas - 2.5 stiklinės, Kumpis - 10 riekių, Sviestas - 50 gramų, Svogūnų laiškai - 2 vienetai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Lietiniai blynai su dešrelėmis

Ingredientai: Miltai - 3 stiklinės, Pienas - 1 stiklinė, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Dešrelės - 10 vienetų

Lietinių blynų „tortas“ su kiauliena

Ingredientai: Blynai - 15 vienetų, Kiauliena - 500 gramų, Svogūnas - 3 vienetai, Sviestas - 200 gramų, Sūris - 300 gramų, Prieskoniai kiaulienai - 2 žiupsneliai, Pievagrybiai - 20 vienetų, Pienas - 1 stiklinė, Vanduo - 1 stiklinė, Miltai - 2 valgomieji ša

Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Keksas su "Dumle" saldainiais ir aitriosiomis paprikomis Šaltiena greitpuodyje Žemaičių blynai su faršu Ravioli su vištiena Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!