makaronų apkepo receptas

Ingredientai: Makaronai - 200 gramų, Morkos - 3 vienetai, Svogūnas - 1 galva, Kiaulienos faršas - 700 gramų, Grietinė - 200 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Fermentinis sūris - 300 gramų

Ingredientai: Svogūnai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Paprika, saldžioji - 1 vienetas, Šparaginės pupelės - 150 gramų, Konservuoti pomidorai - 1 skardinė, Fermentinis sūris - 200 gramų, Augalinis aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Ba

Ingredientai: Varškė - 400 gramų, Lazanijos lakštai - 250 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Špinatai - 250 gramų, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Pienas - 500 mililitrų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pomidorų pasta - 1 pakelis, Fe

Ingredientai: Virta kiauliena - 400 gramų, Makaronai - 200 gramų, Sūrio milteliai - 1 pakelis, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis, Rūkyta šoninė - 50 gramų, Bulvės - 300 gramų

Ingredientai: Makaronai - 400 gramų, Svogūnas - 1 galva, Pomidorai - 2 vienetai, Virta kiauliena - 400 gramų, Paprika - 4 vienetai, Čili pipiras - 1 vienetas, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Mėsos sultinys - 2 stiklinės,

Ingredientai: Makaronai - 400 gramų, Braškės - 0.5 kilogramo, Kiaušiniai - 3 vienetai, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Sviestas - 100 gramų, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Makaronai - 300 gramų, Augalinis aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Svogūnai - 1 vienetas, Morkos - 1 vienetas, Petražolės šaknis - 1 vienetas, Pomidorų padažas - 3 valgomieji šaukštai, Sultinys - 1 stiklinė, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsne

Ingredientai: Faršas - 300 gramų, Makaronai - 400 gramų, Svogūnai - 1 galva, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Sūris - 50 gramų, Prieskoniai - 0.25 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Svogūnas - 1 galva, Virtas kumpis - 250 gramų, Baltas vynas - 0.5 stiklinės, Mėsos sultinys - 1 stiklinė, Pomidorai - 8 vienetai, Makaronai - 400 gramų, Bazilikas - 1 valgomasis šaukštas, Raudonėliai (Oreganas) - 1 valgomasis šaukštas, Drusk
Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.
Rodyti kitą patarimą