makaronų gaminimas

Ingredientai: Manų kruopos - 250 gramų, Kvietiniai miltai - 250 gramų, Kiaušiniai - 6 vienetai, Grybai - 200 gramų, Cikorija, raudona - 200 gramų, Špinatai - 200 gramų, Grietinėlė - 250 mililitrų, Kumpis - 200 gramų, Sviestas - 50 gramų

Ingredientai: Vanduo - 400 gramų, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 1 kilogramas, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Alyvuogių aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Parmezano sūris - 200 gramų, Gorgonzola sūris - 100 gramų, Kumpis - 1
Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.
Rodyti kitą patarimą