Greita paieška
Receptai
Draugai

maltos mėsos maltiniai

Vištienos ir ryžių maltinukai

Ingredientai: Vištienos faršas - 1 kilogramas, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 galva, Ryžiai, virti - 200 gramų, Sviestas - 20 gramų, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai, malti - 2 žiupsneliai

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Purūs keksiukai Dešrelės su bulvėmis Marinuota strimele Ungurio šašlykas Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!