Greita paieška
Receptai
Draugai

maltos mėsos patiekalai

Vištienos kotletai su pievagrybiais

Ingredientai: Vištienos faršas - 600 gramų, Pievagrybiai - 150 gramų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Krapai, smulknti - 1 saujelė, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Džiūvėsėliai - 1 stiklinė, Kiaušinai - 1 vienetas, Aliejus - 3 valgomieji šau

Mėsos tefteliai

Ingredientai: Kiauliena, malta - 1 kilogramas, Morkos, susmulkuntos - 2 vienetai, Svogūnai - 3 vienetai, Ryžiai - 0.5 pakelio, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Pomidorų padažas - 5 valgomieji šaukštai, Kiaušinai - 2 vienetai

Maltos vištienos Kijevo kotletai

Ingredientai: Vištiena, malta - 600 gramų, Žalumynai (petražolės, krapai, bazilikai) - 2 saujos, Česnakai - 2 skiltelės, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Pienas - 0.5 stiklinės, Džiūvėsėliai - 0 stiklinių, Sviestas - 100 gramų

Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru

Ingredientai: Mėtos, šviežios - 1 pundelis, Mėsa, malta - 500 gramų, SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje - 1 arbatinis šaukštelis, Mocarela sūris, rutuliukai (po 15 g) - 1 pakelis, Sultinys, vištienos - 100 mililitrų, Pomidorai, trinti - 500 gramų, SANT

Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Burokėlių salotos Salotos su lašiša Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!