menkės receptas

Ingredientai: Bulvės - 4 vienetai, Menkės filė - 2 vienetai, Grietinėlė - 200 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Sviestas - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Menkė - 700 gramų, Šoninė - 300 gramų, Svogūnas - 2 vienetai, Česnakas - 2 skiltelės, Sultinys - 100 mililitrų, Vyno actas - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Svogūnas - 1 vienetas, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Pusiau sauso vyno - 50 mililitrų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Tarkuoto sūrio - 50 gramų, Menkės filė - 800 gramų

Ingredientai: Marinuoti pomidorai - 250 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Česnakinės druska - 1 arbatinis šaukštelis, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Menkėsfilė - 700 gramų

Ingredientai: Menkės filė - 500 gramų, Svogūnai - 250 gramų, Kiaušiniai - 4 vienetai, Kukurūzų kruopos - 100 gramų, Krakmolas - 2 valgomieji šaukštai, Grietinėlės - 50 gramų, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Mednkės filė - 600 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 50 gramų, Svogūnai - 150 gramų, Aliejus - 40 gramų, Vištienos sultinys - 0.5 stiklinės, Paprika - 2 vienetai

Ingredientai: Menkės filė - 600 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Fermentinissūris - 50 gramų, Svogūnai - 150 gramų, Aliejus - 40 gramų, Vištienos sultinys - 0.5 stiklinės, Paprika, raudona - 1 vienetas, Paprika, žalia - 1 vienetas
Obuoliuose esančios rūgštys žadina apetitą, o taip pat padeda pasisavinti kitą maistą.
Rodyti kitą patarimą