Greita paieška
Receptai
Draugai

mėsa su bulvėmis

Bulvių apkepas

Ingredientai: Mėsos - 400 gramų, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Bulvės - 5 vienetai, Grietinėlės - 200 mililitrų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 50 gramų

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ KRIAUŠIENĖ Keksiukai su spanguolėmis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!