Greita paieška
Receptai
Draugai

mėsos gaminimas

Kotletai "Gaideliai"

Ingredientai: Džiūvėsėliai - 0.5 stiklinės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 100 mililitrų, Kiaulienos faršas - 500 gramų, Batonas - 125 gramai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Grikiai su kumpiu

Ingredientai: Grikiai - 150 gramų, Kumpis - 200 gramų, Svogūnai - 1 galva, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 1 litras, Sviestas - 50 gramų

Troškinta triušiena

Ingredientai: Triušiena - 1.5 kilogramo, Svogūnai - 1 galva, Petražolės - 1 pundelis, Česnakai - 6 skiltelės, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1.5 arbatinio šaukštelio, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 1 litras, Brendis - 40 mililit

Zrazai su trimis įdarais

Ingredientai: Kiaulienos faršas - 0.5 kilogramo, Slyvos - 1 sauja, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Graikiniai riešutai - 1 saujelė, Kiaušiniai - 2 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Sūris - 150 gramų, Česnakai - 1 skiltelė,

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Čenakai Silkė su cinamonu Vištienos širdelių guliašas Žuvienė iš upėtakio Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!