mėsos gaminimas

Ingredientai: Džiūvėsėliai - 0.5 stiklinės, Kiaušiniai - 1 vienetas, Aliejus - 100 mililitrų, Kiaulienos faršas - 500 gramų, Batonas - 125 gramai, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Grikiai - 150 gramų, Kumpis - 200 gramų, Svogūnai - 1 galva, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 1 litras, Sviestas - 50 gramų

Ingredientai: Triušiena - 1.5 kilogramo, Svogūnai - 1 galva, Petražolės - 1 pundelis, Česnakai - 6 skiltelės, Aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Druska - 1.5 arbatinio šaukštelio, Cinamonas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Vanduo - 1 litras, Brendis - 40 mililit
Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą