Greita paieška
Receptai
Draugai

mėsos marinavimas

Troškintas triušis

Ingredientai: Triušiena - 600 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Lauro lapai - 1 vienetas, Morkos - 2 vienetai, Pomidorai - 1 vienetas, Rozmarinas, šakelės - 6 vienetai, Petražolės, smulkintos - 1 valgomasis šaukštas, Krapai, smulkinti - 1 valgomasis šaukštas, G

Lietuviški šašlykai

Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 vienetas, Citrina - 2 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Pomidorų padažas - 0.5 stiklinės, Vanduo - 1 stiklinė, Prieskoniai šašlykams - 1 žiupsnelis, Juodieji pipi

Šventiniai šašlykai

Ingredientai: Kiaulienos kumpis - 3 kilogramai, Šampanas - 1 butelis, Obuolių sultys - 700 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 3 valgomieji šaukštai, Prieskoniai šašlykams - 1 pakelis, Prieskoniai mėsai - 1 pakelis

Šašlykai marinuoti kefyre

Ingredientai: Kiaulienos kumpis - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 vienetas, Prieskoniai šašlykams - 1 pakelis, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Kefyras - 1 litras

Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su sūrio ir kumpio įdaru Želė tortas „Vasarėlė“ Dešrelės su bulvėmis Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kiaulienos nugarinė su sūriu Trešnių trauktinė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!