mėsos troškinys

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 0.5 kilogramo, Pievagrybiai - 200 gramų, Fermentinis sūris - 100 gramų, Miltai - 1 valgomasis šaukštas, Grietinėlė - 250 mililitrų, Druska - 2 žiupsneliai, Malti juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Saulėgrąžų aliejus - 3

Ingredientai: Kiaulienos nugarinė, supjaustyta gabaliukais - 1 kilogramas, Rapsų aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnai, supjaustyti - 2 valgomieji šaukštai, Česnakai, smulkinti - 3 skiltelės, ANTA MARIA cinamono lazdelės - 2 vienetai, SANTA MARIA laur

Ingredientai: Kiaulienos išpjova - 700 gramų, Pomidorai - 3 vienetai, Cukinija - 500 gramų, Morkos - 1 vienetas, Paprika, saldžioji - 1 vienetas, Baklažanai - 1 vienetas, Konservuotos pupelės - 200 gramų, Pomidorų pasta - 200 mililitrų, Svogūnai - 2 galvo

Ingredientai: Kiauliena - 1 kilogramas, Okra - 500 gramų, Pupelės, raudonosios - 600 gramų, Svogūnai - 2 galvos, Pomidorai - 4 vienetai, Lauro lapas - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Vynas, baltas - 3 valgomieji šaukšta

Ingredientai: Kiauliena - 200 gramų, Bulvės - 6 vienetai, Morkos - 2 vienetai, Žiediniai kopūstai - 4 lapai, Pipirai, raudoni ankštiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai
Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą