Greita paieška
Receptai
Draugai

mieliniai pyragaičiai

Raguoliai su džemu

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Mielės - 50 gramų, Sviestas - 200 gramų, Grietinė - 0.5 stiklinės, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Džemas - 0.5 stiklinės, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas

Prancūziški rageliai

Ingredientai: Mielės - 20 gramų, Miltai - 500 gramų, Sviestas - 200 gramų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Pienas - 250 mililitrų, Kiaušiniai - 2 vienetai

Velykinės bobutės

Ingredientai: Mielės - 20 gramų, Vanduo - 50 mililitrų, Rūgpienis - 200 mililitrų, Cukrus - 150 mililitrų, Miltai - 900 mililitrų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Sviestas - 75 gramai, Sviestas - 20 gramų, Druskos - 1 žiupsnelis, Rudasis cukrus - 2 valgomieji ša

Mieliniai žagarėliai

Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Grietinė - 0.5 stiklinės, Mielės - 20 gramų, Kiaušinio tryniai - 3 vienetai, Sviestas - 50 gramų, Cukrus - 50 gramų, Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 2 stiklinės

Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės” Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių mišrainė su majonezu Dešrelės su bulvėmis Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!